Π. Χρηστίδης: «Συμφωνία να’ ναι κι ό,τι να’ ναι» το δόγμα της κυβέρνησης για το χρέος

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο, ούτε για το πώς και πότε θα υπάρξει διευθέτηση του ελληνικού χρέους, ούτε πότε και αν η Ελλάδα θα ενταχθεί στην ποσοτική χαλάρωση» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης για το επικείμενο Eurogroup, «η κυβέρνηση Τσίπρα πλέον εκλιπαρεί για μια ‘λεκτική διατύπωση’ ένα νεύμα ή έστω ένα κλείσιμο του ματιού με νόημα από τον κ. Σόιμπλε.

«Ο κ. Τσίπρας που χειρίστηκε προσωπικά όλη την διαπραγμάτευση χρεώνεται εξ’ ολοκλήρου την διαφαινόμενη πλήρη αποτυχία. Δεν υπάρχει ‘αφήγημα’ που να μην έχει επιστρατεύσει, δεν υπάρχει υποτιθέμενη ‘κόκκινη γραμμή’ που να μην έχει παραβιάσει και βέβαια ακόμη και τα παραμύθια, που διαψεύδονται πλέον μέσα σε λίγες ώρες από την εκφώνησή τους, κάποτε τελειώνουν» σημείωσε.

Υποστήριξε ακόμη ότι το μόνο που ξέρει καλά η κυβέρνηση είναι «να υπογράφει τελικά ό,τι της φέρουν οι δανειστές στο τραπέζι, με μόνο στόχο την παράταση της παραμονής στην εξουσία».

«Το ‘επικαιροποιημένο’ τώρα δόγμα τους δεν είναι άλλο από το: ‘Συμφωνία να’ ναι, και ό,τι να’ ναι’ και νέα στρατηγική τους: ‘Στα κουτουρού κι όπου μας βγάλει’» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.