Π.Ν.: «Παρών» στο ολλανδικό «Navy VIP Days»

Ενημέρωση για τις εξελίξεις σε θέματα ναυτικής τεχνολογίας, καθώς σε θέματα σύγχρονης αντίληψης σχετικά με το θαλάσσιο περιβάλλον και τη ναυτική ισχύ είχε στην Ολλανδία ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΕΝ, ο κ. Τσούνης συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο «Navy VIP Days 2017», που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Άμστερνταμ και στο Ντεν Χέλντερ και συνδιοργανώθηκε, για πρώτη φορά, από το ολλανδικό Ναυτικό και την εταιρεία Thales.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε σε θέματα προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι ναυτικές δυνάμεις για την ολοκλήρωση της αποστολής τους, καθώς και στις εξελίξεις στο θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ οι ενότητές του είχαν ως εξης: «Η Ναυτική Ισχύς στη Θαλάσσια Στρατηγική και Πολιτική», «Παγκόσμιες εξελίξεις στην ασφάλεια του θαλάσσιου περιβάλλοντος – Γνωστές και άγνωστες ψηφιακές απειλές», «Επιχειρησιακές απαιτήσεις και υποστήριξη για Επιχειρήσεις Θαλάσσιας Ασφάλειας», «Η διεπαφή μεταξύ των ανθρώπινων και των αυτόνομων συστημάτων, συστήματα αυτοδιάγνωσης» και «Το όραμα της Thales στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων βιώσιμων συστημάτων με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.