Π. Ρήγας: Η Ν.Δ. να μην κουνάει το δάχτυλο

«Μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή αποτελεί το θέμα του χρέους», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, συμπληρώνοντας ότι «ακόμα και η ΝΔ που την προηγούμενη περίοδο ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας αποδέχεται πλέον πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο».

Ακόμη, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας πως στην ελληνική Βουλή δεν ψήφισε ούτε ένα θετικό μέτρο για τους πολίτες και στο Ευρωκοινοβούλιο προσπαθεί να αποδομήσει τις όποιες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας και ζητά από τους θεσμούς να είναι πιο σκληροί απέναντι στη χώρα.

«Δεν έχουν το δικαίωμα», κατέληξε, «να κουνάνε το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που φόρτωσαν τη χώρα με μια καταστροφή 63 δισ. μέσα στην τετραετία 2010-2014».

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί αναχώματα στον δρόμο της ελληνικής οικονομίας, συνέχισε ο κ. Ρήγας και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθούν λύσεις σε αυτό το επίπεδο.

Μιλώντας για τους έως τώρα κυβερνητικούς χειρισμούς, είπε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που προέκυπταν από τη συμφωνία του 2015, απέκρουσε τις πιέσεις που είχαν ως στόχο να στρέψουν τη συμφωνία σε διαφορετική κατεύθυνση και πως μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τοπίο κατάφερε να εξασφαλίσει μέτρα προς όφελος του ελληνικού λαού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.