«Πάγωσε» ο Γιώργος Λιάγκας: «Tα πλάνα είναι συγκλονιστικά» – «Πολύ δυνατή εικόνα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεκίνησε σήμερα (12-01) η πρώτη δίκη για βιασμό που καταγγέλθηκε στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης στοιχείων από θύματα σεξουαλικής κακοποίησης που άρχισε πριν έναν χρόνο.
Στο εδώλιο θα καθίσει ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του, πριν από 10 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση σε βάρος της 11χρονης, τότε, αθλήτριας ιστιοπλοΐας και έως τα 14 χρόνια της.

Στην εκπομπή Το Πρωινό, είδαμε τα πλάνα της οικογένειας της 21 ετών σήμερα κοπέλας. Έφτασε στο δικαστήριο με την οικογένεια της και η εικόνα συγκλόνισε τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι συγκλονιστικά τα πλάνα της οικογένειας, που έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι», είπε με τη Φαίη να συμπληρώνει: «Είναι μια πολύ δυνατή εικόνα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.