Παπαδημούλης: Οι κινήσεις Ερντογάν προϊδεάζουν για νέες εντάσεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την εκτίμηση ότι θα υπάρχουν και άλλες εντάσεις από την πλευρά της Τουρκίας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης: «Η προσχεδιασμένη επίσπευση των εκλογών και η σύμπραξη με τον Μπαχτσελί, εξηγεί πολλά και προϊδεάζει για νέες εντάσεις».

«Το εθνικό μας συμφέρον απαιτεί ψυχραιμία, ομοψυχία και ισχυρά διεθνή ερείσματα» συμπλήρωσε επικεφαλής της Ευρωομάδας της Αριστεράς.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Είμαστε ψύχραιμοι, δεν φοβόμαστε, έχουμε στρατηγική, διεθνή ερείσματα και δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να παρασυρθούμε από τις παγίδες και τις προβοκάτσιες που κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Άγκυρα επιδιώκουν να στήσουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.