Παπαδόπουλος: Να δοθούν εξηγήσεις από τους στενούς φίλους του Μ. Πετσίτη

Να δοθούν εξηγήσεις από εκείνους που μέχρι τώρα είχαν στενό φίλο τον Μανώλη Πετσίτη, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, στον απόηχο δημοσιευμάτων αλλά και ερωτημάτων της Ν.Δ. προς τους κ. Τσίπρα και Παππά.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Θέμα 104,6» πρόσθεσε ότι πρέπει να εξεταστεί το αν ο κ. Πετσίτης εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη, συμπληρώνοντας πάντως ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

Όσον αφορά την οικονομία ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση.

«Η ανακοίνωση της ΤτΕ στηρίζεται στην εκτίμηση ότι πρέπει να πέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα που έχουμε υπογράψει. Είναι πολύ υψηλά» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι «ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα».

Επισήμανε, τέλος, ότι «ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο του Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή του βάση ότι θα κάνουμε εκείνα που δεν θα εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.