Παραδειγματική ποινή για πυροβολισμό σκύλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή και 5.000 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο Ζακύνθου σε 46χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στην περιοχή Μαχαιράδο.

Στη δίκη, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον λόγω της ιδιαιτερότητας του συμβάντος, στο ακροατήριο βρέθηκαν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, καθώς και ο μηνυτής – γείτονας του κατηγορούμενου- που άκουσε τον πυροβολισμό και ειδοποίησε τις Αρχές.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ανέφερε πως ο 46χρονος πήγε στο αγρόκτημα για να πάρει το όπλο που ανήκε στον προσφάτως αποβιώσαντα πατέρα του αλλά και να ταΐσει το σκυλί που ήταν δεμένο εκεί. Ο πυροβολισμός του ζώου, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο έγινε για να αμυνθεί, καθώς όπως είπε το σκυλί ήταν άγριο και του επιτέθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.