Παραποίηση δημοσίου εγγράφου στο υπ. Παιδείας καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παραποίηση δημόσιου εγγράφου στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου η κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Όπως ανακοίνωσε το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο, στα φύλλα αξιολόγησης που έχουν ήδη μοιραστεί, με σκοπό να αξιολογηθούν οι προϊστάμενοι από τους υφισταμένους τους, λείπει τεχνηέντως η βαθμολογία 0 – 40 καθώς και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής και ακατάλληλος.

Στην καταγγελία της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.