Παρενόχληση καταγγέλλουν μαθήτριες – «Άγνωστοι με λευκό βαν» τριγυρίζουν σχολείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πληθαίνουν στην Κορινθία οι αναφορές για παρενόχληση μαθητριών από αγνώστους έξω από γυμνάσιο στο Λέχαιο. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τις καταγγελίες.

Οι μαθήτριες γυμνασίου στην περιοχή του Λεχαίου στην Κορινθία ενημέρωσαν για την παρενόχληση τούς γονείς τους, εκείνοι με τη σειρά τους το σχολείο και έπειτα κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Ειδικότερα, το korinthostv.gr αναφέρει ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανήλικων μαθητριών, ένα λευκό βαν τις προσεγγίζει κατά την προσέλευση και μετά την αποχώρησή τους από το σχολείο.

Μάλιστα, πριν από κάποιες ημέρες, άγνωστο όχημα ακολούθησε μαθήτρια, η οποία επέστρεψε, τρέχοντας, στο σχολείο. Εκεί, ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και αυτή με τη σειρά της, ενημέρωσε τους γονείς και τις Αρχές.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.