Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για πρόσφατη εμφάνισή του, ο Γιάννης Πάριος απάντησε στους επικριτές του, υποστηρίζοντας ότι ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως δημόσιος υπάλληλος, ενώ άφησε αιχμές για εκείνους που εκφράζουν την άποψή τους χωρίς να την υπογράφουν επώνυμα.
Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία την Παρασκευή 28 Αυγούστου στη Λάρνακα της Κύπρου και στη συνέχεια, σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media από την εμφάνισή του, ορισμένοι σχολίασαν αρνητικά τη φωνητική του απόδοση, ενώ μερικοί στάθηκαν ακόμα και στην ηλικία του.
Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στα «Παραπολιτικά» για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν εις βάρος του το τελευταίο διάστημα και τοποθετήθηκε απέναντι σε όλους όσοι αμφισβήτησαν τη φωνή του και την παρουσία του στη σκηνή.
Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής δήλωσε πως εξακολουθεί να αισθάνεται ότι μπορεί να ερμηνεύει και πως ο καλλιτέχνης δεν είναι «δημόσιος υπάλληλος να πάρει σύνταξη»: «Τα λέω καλά, αυτό τους πονάει πιο πολύ. Και όχι η ηλικία μου. Ο καλλιτέχνης δεν είναι δημόσιος υπάλληλος να πάρει σύνταξη. Δεν παίρνει σύνταξη ο καλλιτέχνης. Να πάει στο ΙΚΑ να πάρει τη σύνταξη;».
Ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στη συνέχεια και στον τρόπο με τον οποίο διατυπώνονται τα συγκεκριμένα σχόλια στα social media. Όπως τόνισε, δεν τον απασχολούν οι αρνητικές απόψεις, καθώς μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο έχει η σχέση που έχει διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια με το κοινό του. Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι αρκετοί από όσους τον επικρίνουν επιλέγουν να το κάνουν χωρίς να εμφανίζονται με το πραγματικό τους όνομα.
Σε ερώτηση για το αν του είναι αδιάφορα τα σχόλια, απάντησε: «Τελείως. Με ενδιαφέρει η αγάπη του κόσμου, τίποτα άλλο. Γιατί εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν από αυτούς και ευτυχώς δεν θέλω κανέναν από αυτούς. Γιατί αυτοί δεν έχουν τα γκάτς (κότσια) -που λένε- να βάλουν το όνομα τους από κάτω. Να πουν είμαι ο τάδε. Για τους άλλους δεν μιλάνε γιατί; Δεν ξέρω. Να σκεφτώ άσχημα δεν θέλω. Εγώ αγαπάω την Πάρο μου και τα τηγανιτά ψάρια. Εγώ τους εύχομαι από την ψυχή μου να μακροημερεύσουν». Δείτε βίντεο από την εμφάνισή του
Πηγή: protothema.gr





























