Πασίγνωστος δικηγόρος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από την σύντροφό του

O πασίγνωστος δικηγόρος αρνείται τα πάντα μετά την καταγγελία της συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία. Η υπόθεση βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» εδώ και περίπου 1,5 μήνα.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στη φυλακή και η Σοφία Πολυζωγοπούλου προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα έζησε στα χέρια του, έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία για πασίγνωστο δικηγόρο από την σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βία. Η καταγγελία έγινε την περασμένη Άνοιξη, με τον φάκελο της υπόθεσης να βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδει η σύντροφός του και μιλάει για πόλεμο λάσπης εναντίον του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Κανδύλη στο Mega, που ανέφερε πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι και εκείνη δικηγόρος. Υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της άσκησε βία εναντίον της και την εξύβρισε.

Για την υπόθεση ενεργείται προκαταρκτική εξέταση, για τα αδικήματα της βίας και της απειλής. Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή.

Όλα αυτά ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, που έστειλε τον 52χρονο ποινικολόγο στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό και πλέον επεξεργάζεται τις επόμενες κινήσεις του, μαζί με στενούς συνεργάτες του.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.