Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν στις Σπέτσες

Πριν από καιρό υπήρξαν φήμες ότι ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ θα ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή στο Πόρτο Χέλι, στην Ερμιόνη είτε και στις Σπέτσες. Από τη στιγμή που πούλησαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία το σπίτι στο Πόρτο Χέλι δεν είχαν μόνιμη κατοικία.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα παρουσιάστρια αποκλειστικά το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Πρόκειται για μια «θηριώδη» βίλα στις Σπέτσες. Βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας. Βρίσκεται σε ιδιοκτησία 50 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο, αλλά και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Είναι το σπίτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας Folli Follie. Η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.




Πίσω από την τύχη αυτού του σπιτιού τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα μυστήριο. Κάποιοι λένε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έμειναν για ένα διάστημα σε αυτό πληρώνοντας ένα ενοίκιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής το σπίτι είναι υποθηκευμένο.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έφυγαν από τη χώρα μας. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας στάθηκε δίπλα στη μητέρα του και στην οικογένειά του μένοντας για μέρες στην Αθήνα ακόμη και μετά την κηδεία του πατέρα του.

Πλέον μαζί με τη σύζυγόν του Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος άλλωστε πρέπει να φροντίζει τις επιχειρήσεις που διατηρεί στο Μανχάταν. Κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να μένουν μόνιμα στην Ελλάδα με τη Μαρί Σαντάλ, το ζευγάρι επέστρεψε στη βάση του. Και οι δυο άλλωστε είναι πολυάσχολοι με ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα.

Η μέρα που θα επιστρέψει μαζί με όλη την οικογένειά του στην Αθήνα δεν αργεί, αφού στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.