Πέθανε 40χρονη- Ο κορωνοϊός της προκάλεσε μυοκαρδίτιδα

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες που αφήνει σε ολόκληρη τη χώρα ο κορονοϊός. Στην Πάτρα λύγισε μια 40χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης από τα Καλάβρυτα…

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη (23-11-2021) από το νοσοκομείο Καλαβρύτων στον «Αγ. Ανδρέα» της Πάτρας, σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Επικοινώνησε μαζί μας γιατρός του νοσοκομείου Καλαβρύτων και μας ανέφερε ότι υπάρχει ένα βαρύτατο περιστατικό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό έδωσε πραγματική μάχη για τη διάσωσή της αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που προκαλούν σε όλους μας βαθιά θλίψη καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο» είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο διοικητής του «Αγίου Ανδρέα», Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Η γυναίκα ήταν πλήρως εμβολιασμένη αλλά ο κορονοϊός της προκάλεσε μυοκαρδίτιδα και ακολούθως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τραγική ειρωνεία είναι ότι απεβίωσε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Νοσηλεύτηκε στην κλινική Covid και ενώ το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και αρχικά όλα έβαιναν καλά, ξαφνικά υπέστη ανακοπή.

Η εκλιπούσα είχε καταγωγή από το Σκεπαστό, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και τα τελευταία δύο περίπου χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα με τον σύζυγό της στον ορεινό οικισμό, όπου ασχολούνταν με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή δεν κατέστη δυνατόν να τη σώσουν. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στα Καλάβρυτα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα και ξαφνικά έσβησε μια γυναίκα γεμάτη ζωή και όνειρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.