Πέθανε ο Γιώργος Αλεξόπουλος

Πέθανε ο Γιώργος Αλεξόπουλος, πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Η κηδεία του Γιώργου Αλεξόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό μισή ώρα νωρίτερα.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται «η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Αλεξόπουλο. Γεννήθηκε στην Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 έως το 2000. Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την Παράταξη. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ποιος ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αλεξόπουλος
Ο Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε στη Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθήνας. Διετέλεσε βουλευτής την περίοδο 1996-2000, πρόεδρος της ΤΕ Αγρινίου της ΝΔ 1986-1989 και ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου το 2002. Διετέλεσε μέτοχος του Ιπποκράτειου Ιδρύματος Αγρινίου, ενώ διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Μυρτιά.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.