Πέθανε την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας 78χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του χθες (29.7.2023) το απόγευμα στην Κεφαλονιά την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα στην παραλία Καμάρι.

Όπως ανέφερε το Λιμενικό ο 78χρονος έφτασε στην παραλία Καμάρι της Κεφαλονιάς με σκάφος, το οποίο αγκυροβόλησε στην περιοχή και λίγο μετά ο άτυχος άνδρας μπήκε στη θάλασσα να κάνει το μπάνιο του.

Ο 78χρονος όμως, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του θαλάσσιου μπάνιου του στην παραλία της Κεφαλονιάς.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από οικείους του στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με σκάφος στον Όρμο Αγίας Κυριακής Κεφαλληνίας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Μαντζαβινάτειο» στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.