Πήγαν να εμβολιαστούν με ταυτότητες άλλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης 16/12, ένας άνδρας και μια γυναίκα πήγαν να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα».

Η γυναίκα έδωσε την ταυτότητά της, αλλά όπως διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, η κυρία έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία που αναγραφόταν στην ταυτότητα.

Ακολούθως, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ήρθε και ένας άνδρας που δεν γνώριζε το ΑΜΚΑ του, κάτι που κίνησε τις υποψίες. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κάλεσαν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε δώσει ο άνδρας όταν έκλεισε το ραντεβού, αλλά απάντησε άλλο άτομο και όχι ο ίδιος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Η γυναίκα, που προφανώς κάτι αντιλήφθηκε, πρόλαβε να διαφύγει.

Βάσει των όσων δήλωσε στην Αστυνομία αργότερα, ο άνδρας (45 ετών) πήγε να κάνει το εμβόλιο δείχνοντας μια ταυτότητα ενός 27χρονου. Κατά την εξέτασή του στο αστυνομικό τμήμα Αγ. Βαρβάρας ο 45χρονος είπε ότι ενώ βρισκόταν στην Ομόνοια, τον προσέγγισε ένας Ρομά που του πρότεινε για 25 ευρώ να πάρει την θέση του 27χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.