Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του… νήματος μιας πολύ περίεργης υπόθεσης.

Τελείως διαφορετικές διαστάσεις παίρνει ένα τροχαίο φαινομενικά ατύχημα το οποίο συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου στα Χανιά.

Εκείνη την ημέρα, εορτασμού της Εθνικής επετείου, περίπου στις 14:00, ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο πρώην περιαστικού δήμου, πέφτει πάνω σε έναν πεζό νέο άντρα και στην συνέχεια σπεύδει να εξαφανιστεί.

Ο πεζός, αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.

Στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων σήμανε συναγερμός και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και του οδηγού ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τον πεζό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, χάρη στις εντατικές έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας και στην αξιοποίηση υλικού, μετά από κάποιες ημέρες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και ο οδηγός.

Όμως και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε πως ο οδηγός είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου και έτσι η υπόθεση πήρε τελείως διαφορετική διάσταση.

Το προανακριτικό υλικό της Τροχαίας διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και βάση των στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου σε βάρος του πεζού.

Η υπόθεση πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.