Πηγές Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής: Αυτονόητη η πρόθεση της ΕΕΤΤ για πειθαρχικό κατά του Ν. Παπαουλάκη

Αυτονόητη θεωρούν πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής την πρόθεση της ΕΕΤΤ να κινήσει πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση του αντιπροέδρου Νϊκου Παπαουλάκη που είναι σύμβουλος της Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της Ν.Δ. όπως «και η ίδια η Αννα Ασημακοπούλου ομολόγησε».

Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγέςείναι προφανές το ασυμβίβαστο, και παρέθεταν το άρθρο 6 παρ. 5 του Ν. 4070/2012 που ορίζει ότι ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι της ΕΕΤΤ υπηρετούν με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και, για τον λόγο αυτό, τελούν σε καθεστώς αναστολής άσκησης οποιουδήποτε άμισθου ή έμμισθου λειτουργήματος ή οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας.

«Η ομολογία ότι ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ λειτουργεί ως σύμβουλος βουλευτή συνιστά παράβαση της προαναφερθείσας νόμιμης υποχρέωσης και επιφέρει πειθαρχική ευθύνη σύμφωνα με το άρθρο 10 του ν. 4070/2012» σημειώνουν.

Υπενθύμιζαν ότι «ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Νίκος Παπαουλάκης, είναι ο άνθρωπος που:
«τράβηξε την πρίζα» της ΕΡΤ, υλοποιώντας το «μαύρο» της Κυβέρνησης ΝΔ.
πρωταγωνίστησε στη διενέργεια του διαγωνισμού για την παράδοση του φάσματος στη Digea, ως μοναδική υποψήφια, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα και αμφιλεγόμενες διαδικασίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.