«Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει» – Τι λέει ο σύζυγος της 34χρονης ποδηλάτισσας που παρέσυρε αυτοκίνητο

Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται 34χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Κρήτη, ενώ πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη γυναίκα στο σημείο στην περιοχή Αμμουδαρά του Ηρακλείου. Το ποδήλατο της παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και η ίδια βάρια χτυπημένη έμεινε για ώρα στο οδόστρωμα. Τη στιγμή της παράσυρσης από το αντίθετο ρεύμα ένα άλλο αυτοκίνητο περνά με την γυναίκα κυριολεκτικά να έχει ‘Αγιο. O οδηγός εγκατέλειψε το θύμα και δεν παρέμεινε όπως όφειλε δίπλα στην τραυματισμένη γυναικά, περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να την μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό και αναζητούν ένα μικρό μπλε αυτοκίνητο ενώ η οικογένεια κάνει έκκληση να ενημερώσει τις αρχές όποιος έτυχε να δει κάτι. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ – καρέ τον ασυνείδητο οδηγό να την χτυπάει με το αυτοκίνητο του στις 6:30 το πρωί της Κυριακής και ύστερα να φεύγει και να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη στο δρόμο.

Η αστυνομία αναζητά το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι ένα μικρό μπλε γαλάζιο όχημα.

Ο σύζυγός της Μιχάλης Αυγουστάκης μίλησε στην εκπομπή Live News, στον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.

«Ξύπνησε το πρωί να πάει στη δουλειά της, ήταν με το ποδήλατο στο δρόμο δεξιά, ξαφνικά ένα μικρό γαλάζιο αυτοκίνητο την χτύπησε στη δεξιά πλευρά και την πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου. Αυτό είναι και το μόνο που θυμάται η σύζυγός μου. Νιώθει τα πόδια της και έχει μια μικρή κίνηση, όποτε εγώ δεν μπορώ να το αποκλείσω εντελώς ότι δεν θα ξαναπερπατήσει. Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει. Όποιος έχει δει κάτι, αν θυμάται κάτι οποιαδήποτε πληροφορία που να μπορεί να μας βοηθήσει να μας πει», ανέφερε ο συζυγός της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.