Πλήθος όπλων και αμμωνιοδυναμίτιδα σε σπίτια δύο αδελφών στην Κρήτη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όπλα, αμμωνιοδυναμίτιδα και φυσίγγια εντόπισε η ΕΛΑΣ σε σπίτια δύο αδελφών, οι οποίοι συνελήφθησαν, στον δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πολεμικά όπλα (τυφέκια), ένας γεμιστήρας και τμήμα κάνης πολεμικού τυφεκίου, πέντε πιστόλια, οκτώ γεμιστήρες και μηχανισμός σκανδάλης, δύο ξιφολόγχες, έξι κυνηγετικά όπλα, 1.262 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 980 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας και δύο μαχαίρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.