Πως θα εξαφανίσετε τις μεγάλες καφέ κατσαρίδες

Μια φυσική μέθοδος έχει βρεθεί για την αφαίρεση των κατσαρίδων, που είναι απρόσκλητοι επισκέπτες των σπιτιών.

Μπορείτε να τρομάξετε τις κατσαρίδες στο σπίτι με ένα μόνο φυσικό συστατικό αντί για χημικά εντομοαπωθητικά. Κυριολεκτικά θα ψάξουν για τρύπα για να ξεφύγουν.

Τι καταστρέφει τις κατσαρίδες; Η φλούδα λεμονιού είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους για να διώξεις τις κατσαρίδες από το σπίτι. Είναι από τα καλύτερα φυσικά εντομοαπωθητικά.

Βασικός παράγων είναι το λιμονένιο ή λεμονένιο. Το λεμονένιο είναι υγρή οργανική χημική ένωση, ένας υδρογονάνθρακας που ανήκει στα κυκλικά μονοτερπένια και αποτελεί το κυριότερο συστατικό στο αιθέριο έλαιο που περιέχει ο φλοιός των περισσότερων καρπών εσπεριδοειδών.

Είναι αποτρεπτική για τα έντομα. Στις κατσαρίδες δεν αρέσουν οι έντονες και όξινες μυρωδιές.

Άλλη λύση η μαγειρική σόδα
Επίσης ειδικοί σε ψεκασμούς εντόμων σημειώνουν ότι η μαγειρική σόδα είναι μια άλλη κοινή οικιακή ουσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα με ζάχαρη σαν δόλωμα στις κατσαρίδες. Όταν τρώνε τη μαγειρική σόδα και καταναλώνουν νερό, το εσωτερικό τους θα φουσκώσει και θα διογκωθεί, κάτι που σκοτώνει τα έντομα. Ωστόσο, η μαγειρική σόδα από μόνη της δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο το βορικό οξύ. Μπορείτε όμως να τα συνδυάσετε.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.