Προαγωγή του Ι. Αγγελή στον βαθμό του αντεισαγγελέα Α.Π.

Στον βαθμό του αντεισαγγελεα του Αρείου Πάγου προήχθη ο εποπτεύων εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Ιωάννης Αγγελής.

Ο νέος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου γεννήθηκε το 1957 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Σεπτέμβριο του 1983. Από το βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ο κ. Αγγελής διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο κ. Αγγελής είχε καταθέσει δύο αναφορές σε βάρος συναδέλφων του καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο του.

Στις αναφορές του ο κ. Αγγελής, επέρριπτε ευθύνες για τους χειρισμούς στην υπόθεση Ανδρέα Βγενόπουλου, στην πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, αλλά και σε άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς, όπως Γεωργία Τσατάνη, Νικος Ορνεράκης κ.λπ.

Προαγωγές εισαγγελικών λειτουργών

Από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προήχθησαν στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών οι αντεισαγγελείς Εφετών: Χαράλαμπος Μωυσίδης, Ευάγγελος Κασαλιάς, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Σοφία Αποστολάκη και Βασιλική Χριστούλη.

Στον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προηχθησαν οι εισαγγελείς Πρωτοδικών: Μαρία Σπυροπούλου, Ζωή Νικολάου, Δημήτριος Σταύρου-Βρακάς, Ευάγγελος Μαστάκας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Καλλιρόη Νταίκου.
Στον βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται οι αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Πολυκράτης, Ιωακείμ Κασωτάκης, Ειρήνη Πελεκάνου, Κωνσταντίνα Θάνου, Στυλιανή Γιαιλόγλου και Δήμητρα Τσιαρδακλή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.