Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Ένας 40χρονος με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον,στην Κρήτη.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι μέχρι το βράδυ θα μπορούν να προχωρήσουν και στη σύλληψη.

Πολύ σύντομα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις σχετίζονται τόσο με διάφορα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής, όσο και με τα αρκετά ευρήματα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της βιολόγου.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθημερινά λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα ευρήματα των Αρχών από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να βρίσκονται και πράγματα που άφησε πίσω ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της 60χρονης, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr.

Προτεραιότητα των Αρχών να βρεθεί ο τόπος εγκλήματος
Τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν σε αυτή την έρευνα είναι πολλά. Ωστόσο, εξαιτίας της μεθοδικότητας των αστυνομικών είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να απαντηθούν τα περισσότερα.

Πρωταρχικό μέλημα των Αρχών είναι ο τόπος που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο για τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πως η στοά όπου βρέθηκε το πτώμα, δεν είναι και το σημείο δολοφονίας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα μαρτυρία ανέφερε πως τελευταία φορά, η Σουζάν Ίτον εθεάθη ζωντανή στο χωριό Αφράτα.

Πρόκειται για ένα χωριό που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.