Συνθήματα και ζωγραφιές έχουν γεμίσει οι τοίχοι στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με σπρέι αλλά και με μαρκαδόρους, ενώ έχουν κρεμάσει και ζωγραφιές.
Μάλιστα σύμφωνα με το tempo24.gr, περαστικοί από το σημείο, δεν διστάζουν να γράψουν συνθήματα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ακόμη και στο οδόστρωμα, μπροστά από το σπίτι της.
Παράλληλα, άλλοι Πατρινοί εξακολουθούν να αφήνουν παιχνίδια και λουλούδια στην εξώπορτα του σπιτιού και στη μνήμη των τριών κοριτσιών που χάθηκαν.
“Το σπίτι του θανάντου”, “Ψώφα Ρούλα” είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες. Δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























