Πύρινη κόλαση από φωτιά σε σούπερ μάρκετ – Κάηκε ολοσχερώς το κατάστημα, ζημιές σε αυτοκίνητα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πύρινη κόλαση σήμερα (28.5.2023) τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε σούπερ μάρκετ και έκανε τελικά στάχτη το κατάστημα.

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα για φωτιά σε σούπερ μάρκετ που στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου, σύμφωνα με το neakriti.gr

Αμέσως έφτασαν στο σημείο της παραλίας Ρευθύμνου μεγάλες δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περάματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σπηλίου, με 5 οχήματα και 14 πυροσβέστες.

Η φωτιά επεκτάθηκε αρκετά γρήγορα λόγω των εύφλεκτων συσκευασιών και υλικών που υπήρχαν μέσα στο σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα το κατάστημα να καεί ολοσχερώς παρά την μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες πάντως, δεν άφησαν τη φωτιά να φτάσει σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας πάνω από το σούπερ μάρκετ.

Η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα που βρισκόταν κοντά στο σούπερ μάρκετ του Ρεθύμνου, ενώ κάηκαν και τραπεζοκαθίσματα διπλανού εστιατορίου.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου συλλέγει πληροφορίες, μαρτυρίες καθώς επίσης και οπτικό υλικό από κάμερες, με στόχο να εξακριβώσει τους λόγους που προκλήθηκε η φωτιά στο σούπερ μάρκετ όπως και για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.