“Γάζωσαν” με σφαίρες μπράβο του Στεφανάκου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μαφιόζικη επίθεση πριν λίγη ώρα στους Αγίους Αναργύρους

Συναγερμός σήμανε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην Αστυνομία ύστερα από μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για γνωστό μπράβο του Βασίλη Στεφανάκου, που επίσης έπεσε θύμα συμβολαίου θανάτου πιθανόν από αντίπαλες ομάδες στις 17 Ιανουαρίου 2018, έξω από το γραφείο του στο Χαϊδάρι και μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως και το σημερινό θύμα αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ των αντιπάλων ομάδων της νύχτας.

Άγνωστοι δράστες φαίνεται του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν ανοίγοντας καταιγισμό πυρών εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο ενώ στην περιοχή έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστώσει τις συνθήκες της επίθεσης και να πάρει καταθέσεις από τυχόν μάρτυρες. Στο σημείο έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Πηγή: news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.