Σχεδίαζε «χτύπημα» και στον 40χρονο Νώντα;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με την επίθεση με το βιτριόλι έκανε στο LIVE NEWS ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Η αποκάλυψη αυτή αφορά το τι λένε οι αστυνομικοί που είχαν αρχικά χειριστεί την υπόθεση κι οι οποίοι βέβαια δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, καθώς δεν είχε δοθεί η απολογία της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπάρχει η πιθανότητα η κατηγορούμενη ετοίμαζε «χτύπημα» με στόχο τον 40χρονο Νώντα.

Οι λόγοι που τους οδήγησε σε αυτή την υπόθεση είναι ότι η κατηγορούμενη παρακολουθούσε στενά εκείνον και την Ιωάννα, ενώ όπως ή ίδια δήλωσε, θεωρούσε πως ο 40χρονος μαζί με την Ιωάννα την ενέπαιζαν και θεωρούσε δεδομένο ότι αυτοί οι δύο είχαν σχέση.

Βάσει των παραπάνω οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 40χρονος ήταν η δίδυμη πλευρά του χτυπήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.