Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέρφια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η τελευταία πράξη του τραγικού δυστυχήματος με το ταχύπλοο στην παραλία του Φοίνικα Σφακίων γράφεται σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τα δυο αδέρφια Κώστα και Στέλιο Κωνστανταράκη. Η κηδεία τους θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Τα δυο αδέρφια εντοπίστηκαν πεσμένα στα βράχια σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένεια τους. Τα δυο παλικάρια έχαιραν της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας με τους γονείς και τον αδερφό τους να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους χτύπησε την πόρτα.Χτες εκατοντάδες Χανιώτες αποχαιρέτησαν τον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση που έχασε τη ζωή του μαζί με δύο φίλους του στο τραγικό δυστύχημα.

Ο τέταρτος της παρέας ένας 31χρονος Χανιώτης ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να βγει ζωντανός από αυτή την περιπέτεια. Ο ίδιος φέρει σοβαρά κατάγματα σε όλο του το σώμα ενώ η κατάθεση του αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.