Σκάφος χτύπησε 13χρονη την ώρα που έκανε SUP

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ατύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή «Βάλτου» της Πάργας με θύμα μία 13χρονη η οποία επέβαινε σε σανίδα SUP.

Συγκεκριμένα, σκάφος με χειριστή έναν 58χρονο χτύπησε τη σανίδα της ανήλικης αλλοδαπής. Άμεσα ο άντρας περισυνέλεξε και μετέφερε την 13χρονη με το σκάφος στο λιμάνι της Πάργας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό.

Στη συνέχεια η 13χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας άνδρες του οποίου συνέλαβαν 58χρονο για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.