Σκοτώθηκε με τη μηχανή που είχε μια ζωή

Θλίψη στην Ελούντα για το τροχαίο δυστύχημα με μηχανή, που στοίχισε τη ζωή στον οδηγό της. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου άντρα…

Το μεσημέρι τελείται η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου οδηγού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05-09-2022) στην Ελούντα.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρετούν στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Μαρωνιά Σητείας τον δικό τους άνθρωπο, τον 53χρονο Γιάννη, που κόπηκε τόσο απρόσμενα και άδικα το νήμα της ζωής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα την εκτροπή και την ανατροπή της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα ανέρχονται στους 40 από την αρχή του έτους στην Κρήτη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, 14 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, 7 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και 2 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.