Σοκ σε πισίνα: 45χρονος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 45χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται ότι αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε παιδιά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr o άνδρας συνελήφθη μετά την καταγγελία συνοδού ανήλικων κολυμβητών και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να πήρε προθεσμία για προετοιμάσει την υπεράσπιση του, μέσω του δικηγόρου του, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε να κρατηθεί, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως σύμφωνα με τη δικογραφία ο 45χρονος αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα, στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και έγινε αντιληπτός από τη συνοδό τουλάχιστον 7 ανηλίκων παιδιών και εφήβων -της κολυμβητικής ομάδας των Ιωαννίνων- που εκείνη την ώρα επίσης βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Λόγω του περιστατικού η λειτουργία της πισίνας ανεστάλη για τρεις μέρες έτσι ώστε να γίνουν εργασίες απολύμανσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.