Σοκ σε πισίνα: 45χρονος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 45χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται ότι αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε παιδιά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr o άνδρας συνελήφθη μετά την καταγγελία συνοδού ανήλικων κολυμβητών και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να πήρε προθεσμία για προετοιμάσει την υπεράσπιση του, μέσω του δικηγόρου του, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε να κρατηθεί, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως σύμφωνα με τη δικογραφία ο 45χρονος αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα, στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και έγινε αντιληπτός από τη συνοδό τουλάχιστον 7 ανηλίκων παιδιών και εφήβων -της κολυμβητικής ομάδας των Ιωαννίνων- που εκείνη την ώρα επίσης βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Λόγω του περιστατικού η λειτουργία της πισίνας ανεστάλη για τρεις μέρες έτσι ώστε να γίνουν εργασίες απολύμανσης.