Σοκάρει η 38χρονη που παραμορφώθηκε από γνωστό πλαστικό χειρουργό: «Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Η ιστορία της 38χρονης που παραμορφώθηκε από πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό έχει σοκάρει τις τελευταίες εβδομάδες το Πανελλήνιο. (Διάβασε εδώ όλη την ιστορία)

Το πρωί της Πέμπτης (20/1), για πρώτη φορά, η 38χρονη στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησε όλη η ιστορία και ότι έχει φτάσει στο σημείο να κάνει δύο φορές απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Τέλος Απριλίου του 2018 πήγα σε διάσημο πλαστικό να κάνω ένεση υαλουρονικού. Το υλικό απορροφήθηκε και μου είπε να πάω να μου βάλει κάτι πιο ενισχυμένο. Με το που γύρισα σπίτι άρχισα να πρήζομαι. Τότε μου είπε η γραμματέας να βάλω ζεστές κομπρέσες. Δεν υποχωρούσε το πρήξιμο. Συνέχισα να παίρνω τηλεφωνήματα, αλλά ο γιατρός δεν εμφανιζόταν.

Στο τέλος, μου είπε η γραμματέας να στείλω στο viber φωτογραφία. Όσο περνούσαν οι μέρες και δεν εμφανιζόταν ο γιατρός, εγώ τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια. Τότε, με πήρε ο διάσημος πλαστικός χειρουργός με πήρε τηλέφωνο και κλείσαμε ένα ραντεβού. Ήταν πολύ ερειστικός και πολύ κακότροπος. Μου φέρθηκε πολύ άσχημα. Πάρε 5.000 ευρώ και παράτα με. Μου είπε μάλιστα ότι “άκου καημένη η ανθρώπινη ζωή κοστίζει 50.000 ευρώ”. Έφυγα σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύτηκα σε δημόσιο νοσοκομείο» είπε η 38χρονη μιλώντας στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Πέρασα κάποια στιγμή μπροστά από έναν καθρέφτη και το θέαμα είναι αποκρουστικό. Αναγκάστηκε η οικογένειά μου να καλύψει με πανιά όλους τους καθρέφτες του σπιτιού. Είμαι σε αθλία κατάσταση», πρόσθεσε αργότερα η 38χρονη, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.