Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παραδόθηκε στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “αναζητείτο” από την Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές!

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα που έχει κάνει τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε πως είχε γίνει μήνυσε σε βάρος του παρουσιαστεί και επί της ουσίας η σύλληψή του ήταν ζήτημα χρόνου.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.