Στη Βουλή αύριο ο Κ. Μητσοτάκης για τα εργασιακά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ειδική συνεδρίαση πραγματοποιείται αύριο το πρωί στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα εργασιακά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10:00, θα μιλήσει στη συζήτηση που διεξάγεται σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της Βουλής, αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Η διεξαγωγή αυτής της ειδικής συνεδρίασης γίνεται κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε ο πρωθυπουργός προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Κρίθηκε μάλιστα απαραίτητη, καθώς είχαν κατατεθεί δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συνέχεια, στις 16:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.