«Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις εγκυομοσύνες που πέρασε.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανέναν φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down».

«Όταν άκουσα τα νέα, έπαθα σοκ, στενοχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε εμένα;”», συμπλήρωσε.

«Παρουσίασα διαβήτη κύησης, έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά», εξήγησε.




Όσο για τη στάση του Τάσου Ιορδανίδη απέναντι στα προβλήματα της εγκυμοσύνης της, είπε: «Δεν συζητήσαμε με τον Τάσο Ιορδανίδη για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος».

Τέλος, μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της. «Η πρόταση γάμου μου ήταν ένα τεράστιο πάρτι έκπληξη που είχε διοργανώσει ο Τάσος και υπάρχει μέσα στη παράσταση. Έπαθα σοκ, συγκινήθηκα πολύ. Έχουμε έρθει σε μεγάλες αντιπαλότητες, αλλά δεν περάσαμε ποτέ σοβαρή κρίση μεταξύ μας. Μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει ούτε από το δικό μου μυαλό, ούτε από του Τάσου ότι θα μπορούσε κάτι να διασπάσει τη σχέση μας», είπε κλείνοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.