Στο Εργασίας η Κεραμέως, Εσωτερικών ο Λιβάνιος, Ανάπτυξης ο Θεοδωρικάκος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ανασχηματισμός είναι γεγονός και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 11.30 το μεσημέρι.

Τα τηλέφωνα για τον ανασχηματισμό έχουν ξεκινήσει και τις ανακοινώσεις για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα κάνει ο Παύλος Μαρινάκης. Κατά συνέπεια το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας με υφυπουργό τον Κώστα Καραγκούνη και το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβανει ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος με υφυπουργό τον Βασίλη Σπανάκη.

Όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr η αναμονή που υπήρχε όλα τα προηγούμενα 24ωρα οδήγησε τον πρωθυπουργό να επισπεύσει τις αποφάσεις του καθώς πολλοί υπουργοί είχαν αφήσει τα μολύβια κάτω.

Έτσι, και ενώ έως τις 11.30 το μεσημέρι θα έχει οριστικοποιηθεί η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Κώστας Σκρέκας. Στην θέση του κ. Αυγενάκη τοποθετείται ο Κώστας Τσιάρας, ενώ ο Κώστας Γκιουλέκας αναλαμβάνει το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επιστρέφει στην κυβέρνηση και αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης τοποθετείται υφυπουργός στον πρωθυπουργό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.