Στον Ασπρόπυργο θα μεταφερθούν οι φυλακές Κορυδαλλού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε κλειστή παλιά βάση του ΝΑΤΟ θα μεταφερθούν οι φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την έκθεση ειδικής επιτροπής που είχε συσταθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκρίνοντας τη συγκεκριμένη τοποθεσία ως την καταλληλότερη.

Η Επιτροπή επέλεξε τον Ασπρόπυργο καθώς η Αυλώνα που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς υπάρχουν εγκαταστάσεις από το στρατόπεδο και τις φυλακές ανηλίκων που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, είναι σε μεγάλη απόσταση από την Αθήνα, τα δικαστήρια τα νοσοκομεία και τη ΓΑΔΑ, αναφέρει ο «athina 984».

Η έκταση που επελέγη είναι 93 στρέμματα ενώ εξετάζεται ο τρόπος χρηματοδότησης του «νέου Κορυδαλλού», καθώς και τα συστήματα ασφαλείας που θα τοποθετηθούν, με την πρόβλεψη να είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.