Συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητούν αποζημίωση 980.000 ευρώ από τους δράστες του εγκλήματος

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε σε ένα φρικτό έγκλημα που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς τους, ζητούν αποζημίωση για τη δολοφονία…

Για τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας ο πόνος της απώλειας παραμένει άσβεστος. Από τη μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στη Ρόδο, άλλαξε και διαλύθηκε η ζωή τους. Οι καταδίκες των δύο δραστών ήταν μια δικαίωση που όμως δεν ήταν ικανή να αλλάξει την καθημερινότητά τους. Πλέον ζητούν με στενούς συγγενείς τους αποζημίωση. Ζητούν και διεκδικούν από τους δύο νεαρούς που εκείνο το βράδυ βίασαν και σκότωσαν την άτυχη κοπέλα, να πληρώσουν για τις πράξεις τους.

Έληξε στις 26 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής προτάσεων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στην δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από αγωγή κατά των δύο δολοφόνων και βιαστών της Ελένης Τοπαλούδη και των πατεράδων τους που υπέβαλαν 7 συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ο αδελφός της και 4 ακόμη συγγενείς προσέφυγαν στο αστικό δικαστήριο τονίζοντας ότι οι δύο δολοφόνοι και βιαστές με τις εγκληματικές τους πράξεις προκάλεσαν ψυχική οδύνη, πόνο και θλίψη.

Τονίζουν ότι αφού επί 3 ώρες βασάνισαν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη καθάρισαν το διαμέρισμα και στην συνέχεια την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία όπου την πέταξαν εν ζωή στη θάλασσα με σκοπό την εξαφάνιση της σορού της. Θεωρούν ότι οι πατεράδες τους φέρουν ευθύνες για το έγκλημα.

Με την αγωγή τους διεκδικούν την καταβολή αποζημίωσης ύψους 980.000 ευρώ από τους δύο δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί για το στυγερό έγκλημα.

Στην αγωγή τονίζεται εισαγωγικά ότι στις 28 Νοεμβρίου 2018 ο πρώτος των εναγομένων και ο δεύτερος, τέλεσαν από κοινού και εκ προθέσεως τον ομαδικό βιασμό και την ανθρωποκτονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.