Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης: «Υποδυόμουν τον νεκρό αδερφό μου για 10 χρόνια»

Ο Γιώργος Παπαδάκης πολύ σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όταν αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει «ραγίζει» καρδιές.

Ο παρουσιαστής, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει πολλές και διαφορετικές δουλειές για να τα βγάλει πέρα και έχει κάνει ειδική μνεία στα αδέρφια του, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

«Έχω σηκώσει στεφάνια σε νεκροταφείο»
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω» έχει πει: «Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά».

Σε άλλη του συνέντευξη έχει εξομολογηθεί ότι παρίστανε τον νεκρό αδερφό του για 10 χρόνια, προκειμένου η αδερφή του, που έπασχε από σύνδρομο Down, να μην αντιληφθεί την απώλειά του.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής», έχει δηλώσει ακόμη ο παρουσιαστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.