Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ύστερα από σχετική εισαγγελική παρέμβαση, εξαιτίας του πρωτοσέλιδου της Τετάρτης στην εφημερίδα του.

Σε αυτό απεικονίζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα, με αφορμή την συμφωνία για το «Μακεδονικό».

Την εντολή για κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για αυτό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος ζητεί παράλληλα να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα “Μακελειό” που προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα.

 

Πηγή: news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.