Συνελήφθησαν ληστές σούπερ μάρκετ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη σύλληψη δύο ανδρών που λήστευαν σούπερ μάρκετ στην Αττική προχώρησε η αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ληστές -ηλικίας 34 ετών- μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα. Ακολούθησε καταδίωξη και πυροβόλησαν κατά αστυνομικών χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε αρχικά τον έναν εκ των δραστών, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο δεύτερος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο ήταν ίδιοι με εκείνους που είχαν βρεθεί σε άλλη περίπτωση ληστείας σούπερ μάρκετ, τον Μάρτιο του 2016.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.135 ευρώ, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων, πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 25 φυσίγγια, και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα μαχαίρι με ξύλινη λαβή και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών σε περιοχές της Αττικής, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.