ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη – «Εκτός τόπου και χρόνου ο πρωθυπουργός»

"Μνημείο πολιτικού καιροσκοπισμού" η απάντηση Μητσοτάκη ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος για τον έλεγχο πιστοποιητικών στις εκκλησίες

Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο πρωθυπουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τους δημοσιογράφους Γιάννη Πρετεντέρη και Ράνια Τζήμα.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός έριξε «λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης».

Χαρακτηρίζει μάλιστα ως «μνημείο πολιτικού καιροσκοπισμού» την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους, όπως γίνεται παντού, «γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος».

Με λίγα λόγια, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ο κ. Μητσοτάκης βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητά, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.