ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες σε απόγνωση και ο κ. Γεωργιάδης εγκρίνει 4,2 εκατ. ευρώ σε βουλευτή της ΝΔ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βουλευτή της ΝΔ Κ. Μαραβέγια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει την χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ σε βουλευτή του κ. Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση:
Την ώρα που νοικοκυριά στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα και δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα από την έκρηξη ακρίβειας και επιχειρήσεις βουλιάζουν στα χρέη αποκλεισμένες από κάθε χρηματοδότηση, η ΝΔ συνεχίζει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Υπουργός του κ. Μητσοτάκη εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ σε βουλευτή του κ. Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο τομεάρχης Διαφάνειας κ. Πολάκης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας παραδέχθηκε ότι ίδρυσε επιχείρηση με τη σύζυγό του με μετοχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ και εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο του κ. Γεωργιάδη για να χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 6.750.000 ευρώ της επένδυσης πρέπει να προέρχονται είτε από ίδια κεφάλαια είτε από τραπεζικό δανεισμό.

Δεδομένου ότι στο πόθεν έσχες του ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει καταθέσεις λίγων χιλιάδων ευρώ, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη τρεις συγκεκριμένες απαντήσεις:

• Υπάρχει τράπεζα που ενέκρινε δάνειο – και τι ύψους – στον κ. Μαραβέγια για το επενδυτικό του project;
• Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την πρακτική υπουργός του να εγκρίνει χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ για βουλευτή του;
• Θα διαγράψει ο κ. Μητσοτάκης τους κ. Γεωργιάδη και Μαραβέγια ή επικροτεί τις πρακτικές τους;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.