Τα χτυπήματα της μοίρας μέσα σε 3 χρόνια – Οι περιπέτειες στο νοσοκομείο και η δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του Kαλλιάνου

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από το νέο του βίντεο στα social media για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και τις δύσκολες ώρες που βιώνει στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος προσεύχεται για τον πατέρα του, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου για αυτές τις κρίσιμες ώρες, πετώντας τα «βέλη» του κατά του ιατρικού προσωπικού.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει», αναφέρει στο βίντεο ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η νοσηλεία των γονιών του

«Τις πιο δύσκολες στιγµές στη ζωή µου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστηµα λόγω του κορονοϊού. Χρειάστηκε να νοσηλευτούν και ο πατέρας µου και η µάνα µου, αλλά και ο αδελφός µου – κάθισαν ο καθένας από 20 έως 30 ηµέρες στο νοσοκοµείο. Εκείνα τα διαστήµατα ένιωθα ότι οι µόνοι που θα µπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί, όπως, πράγµατι, έγινε», είχε δηλώσει ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Ωστόσο και ο αδελφός του δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό. Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει δυο παιδάκια και η σύζυγός του είναι τώρα έγκυος στο τρίτο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα όταν είδα την ακτινογραφία του. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες», είχε πει για τις δύσκολες ώρες της υγείας του αδελφού του.

 

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Το 2021 ο Γιάννης Καλλιάνος, λίγο πριν γίνει πατέρας, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της συζύγου του αλλά και τις συγκρούσεις στις οποίες βρέθηκαν ως ζευγάρι.

«Περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη, είχαμε και τις συγκρούσεις μας αυτή την περίοδο. Ήθελα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι, αλλά τελικά είναι αγοράκι. 9 Αυγούστου θα γεννήσει, θα βγει λιοντάρι. Με κέρδισε το ότι είναι ένα πολύ ηθικό άτομο, ήταν ένα παιδί που έχει προσπαθήσει να μορφωθεί στη ζωή του», δήλωνε ο Γιάννης Καλλιάνος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη.

Η διάρρηξη στο σπίτι του

Τον περασμένο Οκτώβριο ο γνωστός μετεωρολόγος – βουλευτής και η σύζυγός του, πέσανε θύματα διάρρηξης, όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε στο σπίτι τους στα νότια προάστια, όσο η οικογένεια βρισκότανε εκτός.

«Σήκωσα το τηλέφωνο και άκουσα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς και να θέλω 45 με 60 δευτερόλεπτα να καταλάβω τι θέλει να μου πει. Ούρλιαζε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη, μπήκαν πολλά πράγματα στο μυαλό μου», είχε δηλώσει ο Γιάννης Καλλιάνος για τις κρίσιμες ώρες και το σοκ που υπέστη η σύζυγός του, επιστρέφοντας στο σπίτι τους το οποίο ήταν άνω – κάτω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.