Τα καταστήματα ΟΠΑΠ στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού

Football nights από το Πάμε Στοίχημα κάθε ημέρα έως τις 14 Ιουλίου

Στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, που υποδέχονται καθημερινά τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό «ταξίδι» έχει ξεκινήσει με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη. Με περισσότερες από 2.000 ποδοσφαιρικές βραδιές, τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα περιμένουν τους φιλάθλους για να δουν τους αγώνες και να διασκεδάσουν μαζί με τους φίλους τους. Συνδυάζοντας την αγωνιστική δράση με την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε κάθε γειτονιά, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζήσουν όλη την ένταση του Ευρωπαϊκού.

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό, τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν την τιμητική τους, καθώς θα διεξαχθούν περισσότερα από 2.000 events με θέμα τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουν τους αγώνες με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Football nights στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας

Έως τις 14 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 2.000 ποδοσφαιρικές βραδιές στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού και να διασκεδάσουν μαζί με τους φίλους τους. Συνδυάζοντας τη δράση με την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε κάθε γειτονιά, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζήσουν όλη την ένταση του Ευρωπαϊκού.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ και το store locator, καθώς και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ που διοργανώνει football night για να απολαύσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές και να διεκδικήσουν δώρα.

Football Party από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Ο παλμός του Ευρωπαϊκού χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας με τους φιλάθλους να ζουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση. Επίσης, κατά τη διάρκεια των football nights δεν λείπουν και οι εκπλήξεις.

Όλοι οι αγώνες, ειδικές στοιχηματικές επιλογές, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό, είναι διαθέσιμα στην ειδική ενότητα στο OPAP Store App. Μαζί με το Ευρωπαϊκό, ξεκίνησε και ο μήνας των αποστολών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα θα βρουν το Football Party, το ημερολόγιο προσφορών και αποστολών , που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.