Τελευταία μέρα της Σκορδά με μπηχτές και υπονοούμενα – Ο αμήχανος διάλογος με τον Λιάγκα

Σήμερα, 8 Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό!

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα θεόστενο floral φόρεμα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να το σχολιάσει on air και να ξεκινήσουν οι μπηχτές στην ΄έναρξη της τελευταίες εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος θυμόταν ότι στην πρώτη μέρα της φετινής σεζόν που τελειώνει σήμερα φορούσε παρόμοιο φόρεμα και της είπε: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες στην πρώτη μέρα της εκπομπής;» και η παρουσιάστρια με χαμόγελο είπε: «Δεν έβαλα το ίδιο, έβαλα της νέας κολεξιόν… Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας;» και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Με τον Γιώργο να σκύβει το κεφάλι και να λέει: «Ε, μάλιστα»! Και συνέχισε λέγοντας: «Θα μαγειρέψω και σήμερα…» και χαμογέλασε αμήχανα.

Το πλάνο δε της Φαίης Σκορδά όσο μιλούσε ο Γιώργος έδειχνε πως και εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση μιας και μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε λίγες ώρες να χαιρετά τους συνεργάτες της!

Δείτε την τελευταία εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Πρωινό και τις πρώτες κουβέντες της – υπονοούμενα για την επόμενη σεζόν!

 
 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.