Τετράχρονος περιπλανιόταν μόνος του με πάνα και κινητό – Τι είπε η μητέρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της περιοχής του Πλατανιά στα Χανιά. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν ένα αγοράκι μόλις 4 ετών να περιφέρεται μόνο του στην παραλία του Μάλεμε.

Ζευγάρι τουριστών από τη Δανία είδαν τον τετράχρονο που φορούσε πάνα και κρατούσε κινητό να είναι πολύ ώρα μόνο του και τηλεφώνησαν στο αστυνομικό τμήμα του Πλατανιά Χανίων. Το μικρό παιδί παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν, παράλληλα, να ψάχνουν τους γονείς του.

Σύμφωνα με το Cretalive, όταν κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του, την άκουσαν έκπληκτοι να εξηγεί γιατί άφησε μόνο το παιδί της.

Όπως ισχυρίστηκε η 33χρονη από τη Ρουμανία, έπρεπε να πάει σε γιατρό και γι’ αυτό άφησε το 4 ετών παιδί της χωρίς επίβλεψη στο ξενοδοχείο που διαμένουν, αλλά αυτό διέφυγε και βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία του Μάλεμε.

Η 33χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για «έκθεση παιδιού σε κίνδυνο». Επειδή, όπως προέκυψε, ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.