«Θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών»

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε ολόκληρη την χώρα, με μια νέα υπόθεση στην Άμφισσα να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Πρόκειται για μια γυναίκα που με μια ανάρτηση της και ένα ανατριχαστικό βίντεο εξομολογήθηκε τα όσα τραγικά βίωσε δίπλα στον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο. Η ίδια, μίλησε στην κάμερα του MEGA, και ανέφερε ότι «την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ήταν η πρώτη φορά που μου σήκωσε χέρι. Με είχε χαστουκίσει, ήμουν 7,5 – μηνών έγκυος. Όταν είχα γεννήσει και το παιδί ήταν 2,5 εβδομάδων, έπειτα από νυχτερινή έξοδο, με είχε σύρει στην άσφαλτο. Ζητούσα βοήθεια, βγήκε ένας γείτονας ξυπόλυτος αλλά σηκώθηκε και έφυγε γιατί έκανα το λάθος και δεν πρόδωσα τον πρώην σύζυγό μου. Πίστευα ότι θα αλλάξει».

Στη συνέχεια, η 23χρονη περιέγραψε τι συνέβη και τι οδήγησε τον σύντροφο της σε αυτή την αποτρόπαια πράξη: «Τα πράγματα ξεφύγανε. Ήμασταν σε ένα συνοικιακό μαγαζί, του ζήτησα να πάμε να φύγουμε για να πάμε στο παιδί μας, στο σπίτι μας. «Ήταν επιθετικός και μου μιλούσε άσχημα. Όταν φτάσαμε σπίτι, όπου ήταν και η μαμά μου γιατί με βοηθάει με το παιδί, άρχισε να βρίζει τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου. Κάθε μέρα με έβριζε. Τότε, σηκώθηκε να ντυθεί να φύγει. Του είπα να σεβαστεί το μωρό και τη μαμά μου. Βγαίνω πρώτη από το σπίτι για να τον σταματήσω και μπαίνω στο αμάξι. Άρχισε να με κοπανάει και να βρίζει».

«Μου είπε θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών»
Μέσα στο αμάξι, σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύζυγός της άρχισε να την απειλεί λέγοντας της ότι, «θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών».

«Δεν ήμουν σε άμυνα και μου χώνει μπουνιά. Βάζω τις φωνές, παίρνω την Αστυνομία αλλά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ γιατί ήμουν πανικοβλημένη. Με πήγε στο Νοσοκομείο και με παράτησε από έξω», είπε η κοπέλα.

«Δεν μου έδινε λεφτά για το παιδί, ήθελε να με απομονώσει και από τους φίλους μου», πρόσθεσε η 23χρονη.

«Φοβόμαστε για την ζωή του κοριτσιού μου»
Ο πατέρας της άτυχης 23χρονης μίλησε στην κάμερα του MEGA περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρήκε την κόρη του.

«Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Είναι η κόρη μου είναι 22 χρονών. Και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ, ο κύριος αυτός την χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για την ζωή του κοριτσιού μου», είπε αρχικά ο πατέρας της 23χρονης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και την χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά την χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και την χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο».

Ο σύζυγος μετέφερε την 23χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Και κατά τη μία η ώρα την νύχτα, δωδεκάμισι, με ειδοποίησαν και πήγα κι εγώ στο νοσοκομείο. Κι ήταν η αστυνομία εκεί πέρα, κι από εκεί πήγαμε στην αστυνομία για καταθέσεις. Κι άλλη φορά το έχει ξανακάνει, και δώσαμε τόπο στην οργή. Κάναμε τα στραβά μάτια. Υπάρχει μάρτυρας, βγήκε έξω ο άνθρωπος στις 4 η ώρα το πρωί, ξυπόλητος. Και μόλις του έβαλε τις φωνές εξαφανίστηκε αυτός. Σταμάτησε», είπε ο πατέρας της 23χρονης. Συμπλήρωσε πως «το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα. Τα παπούτσια της χάλια η κατάσταση. Το φοβέρισε ότι θα το πετάξει μέσα στα δοχεία αυτά… στους τενεκέδες που πετάμε στα σκουπίδια».

Αξίζει να σημειωθεί πως η 23χρονη υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.