«Θα θυμόμαστε πάντα αυτό το λαμπερό χαμόγελο»

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο πρόεδρος του Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ), Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης προπονήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης.

«Θα θυμόμαστε πάντα αυτό το λαμπερό χαμόγελο, την ευγένειά της, την καλοσύνη της, την αφοσίωσή της για την καλλιτεχνική κολύμβηση και για τον ΚΟΗ που τόσο αγαπούσε. Αυτή τη δύσκολη στιγμή η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένειά της!», ανέφερε συντετριμμένος για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης αθλήτριας, ο κ. Ανδρουλάκης

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό της 22χρονης, τονίζοντας: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του ξαφνικού χαμού της αγαπημένης μας Πένυ. Η Πένυ, γέννημα – θρέμμα του ΚΟΗ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην πισίνα του Ηρακλείου, τόσο σαν αθλήτρια, τόσο και σαν βοηθός προπονήτρια στην Ακαδημία Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου. Σαν αθλήτρια είχε σημαντικές διακρίσεις με τον ΚΟΗ, με μετάλλια στο εθνικό πρωτάθλημα ανοικτής κατηγορίας το 2017 και στις κατηγορίες Νεανίδων επίσης το 2017, Κορασίδων Α’ το 2014 και Κορασίδων Β’ το 2013. Είχε επίσης σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις».

Δείτε το απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.