Θανάσης Βισκαδουράκης: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει

Τελείωσε η περιπέτεια του Θανάση Βισκαδουράκη, αφού βρέθηκε τελικά το αυτοκίνητό του. Το ευχάριστο νέο έκανε γνωστό η σύζυγός του Κατερίνα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, τις προηγούμενες μέρες φεύγοντας από το σπίτι του για την πρόβα στην οποία βρισκόταν για την παράσταση «Μπακαλόγατος» στην οποία θα συμμετέχει, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του έλειπε. Στην αρχή δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι είχε πέσει θύμα κλοπής ωστόσο απευθύνθηκε αμέσως στην ελληνική αστυνομία η οποία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν το αυτοκίνητο του ηθοποιού. (δες εδώ όλα όσα είχε πει ο ηθοποιός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου)

Τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε και η σύζυγός του ηθοποιού έγραψε: «Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της. Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.